feriecenter hugo 500x319På selve feriecenteret findes både udendørs og indendørs vandland. Derudover aktiviteter om minigolf, par 3 golf, badminton, tennis, fiskesø, bowling, restaurent, lasergame, aktivitetshal, fodboldbane, hoppepuder og diverse legepladser.

I parken i Jesperhus kan man opleve en 3.000 kvm. indendørs junglezoo, hvor alle dyr lever frit med hinanden og gæsterne. Derudover er der udendørs og indendørs legeland, 4D-Biograf, Hugoland og HC-Andersens have. 

Tag familien med til Jesperhus Feriepark og få en ferie, I aldrig glemmer. I feriecentret kan I bo i campingvogn, telt, feriehytte eller feriehus. Alle ferier er inkl. fri entré til vandland, park, zoo, legeland, 4D-biograf, Hugoland og meget meget mere.

CAMPING

Jesperhus Feriepark er en forlystelses- og blomsterpark, et feriecenter og en 4-stjernet campingplads - faktisk en af de største i Danmark. Som campist kan du vælge mellem kombipriser og døgnpriser.

familietelt hytteskitse 500x389TELTUDLEJNING

Familie-villatelte indretning:

  • Thekøkken, 3 sovekabiner med 2 senge samt dyner og puder i hver sovekabine, Opholdsrum med bord og 6 stole, 2 liggestole.

Køkken:

  • Køleskab, Kaffemaskine, 2 kogeblus, Service til 6 personer