Park sommerbed4 GalleriI Jesperhus sætter tusindvis af blomster, stauder, kaktusser og sukkulenter deres markante præg på den 8 ha. store park. Find inspiration til din egen have eller nyd det smukke farvespil, lyden af rislende vand og duften af roser.

Parkens opdeling

Jesperhus blomsterpark er opdelt i 3 kategorier:

  • En zoologisk afdeling med tropiske dyr - kaldet Junglezoo
  • En afdeling med fantasifulde blomsterarrangementer, opsatser, vandfald og figurer
  • En forlystelsesafdeling med legeland
  • Blomsterfigurer

I Parken finder du også figurer lavet af blomster, der pryder Parkens mange bede. Flere af figurerne er meter høje. Du kan endda finde mange af dyrefigurerne i levende live i Parkens zoo-afdeling. F.eks. frøen, sommerfuglen, ænderne og minsandten også varanen og krokodillen.

Rosenhave

I den øverste del af blomsterparken, tæt ved udgangen, er der anlagt en rosenhave. I juli, august og september dufter haven af de smukt blomstrende roser. De fantastiske engelske roser står med de smukkeste blomster side om side med prominente danske arter som Victor Borge og Astrid Lindgren.

Eventyrhaven

I den nederste del af blomsterparken finder du "H.C. Andersens eventyrhave". Her støder du på de kendte eventyr - delvist lavet af blomster. Hele eventyrhaven er beplantet med stauder, og du kan sidde og nyde det hele fra den hyggelige Café Klodshans.

Inspiration

Langs vandfaldet ligger den smukke Inspirationshave. Her er der rig mulighed for at blive inspireret og få gode ideer til egen have.