Denne guide hjælper med at bruge "Min side", det er din egen private side du kan dele med siden.

Du kan begynde at opbygge siden som du lyster og evner. Husk at det er vigtigt for at andre kan se din side at du skal vælge en dato hvor siden skal offentliggøres fra "Start Publishing".

Der findes en del "tags" der kan indtastes, nedenunder ses en liste over hvilke "tags" du kan bruge.

#name Navn
#username Brugernavn (login)
#pagename Side navn
#lastupdate Sidst opdateret
#lastaccess Sidste adgang til siden
#createdate Siden blev oprettet
#hits Antal gange siden er blevet vist
#fileslist Viser en liste med de filer/billeder med links til filerne (hvis brugeren har uploaded nogen)

Hvis du ser din side kan du se effekten og hvis du opdatere din side, kan du se tagget der starter med #

Her kan du et eksempel på hvordan det kunne se ud:

#pagename

Hej og velkommen til #username/#name personlige side.

Siden er blevet vist #hits gange og blev sidst opdateret #lastupdate