Artikelindeks

feriecenter hugo 500x319På selve feriecenteret findes både udendørs og indendørs vandland. Derudover aktiviteter om minigolf, par 3 golf, badminton, tennis, fiskesø, bowling, restaurent, lasergame, aktivitetshal, fodboldbane, hoppepuder og diverse legepladser.

I parken i Jesperhus kan man opleve en 3.000 kvm. indendørs junglezoo, hvor alle dyr lever frit med hinanden og gæsterne. Derudover er der udendørs og indendørs legeland, 4D-Biograf, Hugoland og HC-Andersens have. 

Tag familien med til Jesperhus Feriepark og få en ferie, I aldrig glemmer. I feriecentret kan I bo i campingvogn, telt, feriehytte eller feriehus. Alle ferier er inkl. fri entré til vandland, park, zoo, legeland, 4D-biograf, Hugoland og meget meget mere.

CAMPING

Jesperhus Feriepark er en forlystelses- og blomsterpark, et feriecenter og en 4-stjernet campingplads - faktisk en af de største i Danmark. Som campist kan du vælge mellem kombipriser og døgnpriser.

familietelt hytteskitse 500x389TELTUDLEJNING

Familie-villatelte indretning:

  • Thekøkken, 3 sovekabiner med 2 senge samt dyner og puder i hver sovekabine, Opholdsrum med bord og 6 stole, 2 liggestole.

Køkken:

  • Køleskab, Kaffemaskine, 2 kogeblus, Service til 6 personer

 

Login Form

Donationer

Siden drives som hoppy projekt, så derfor er alle bidrag som støtte mere end velkommene.

Du kan selv vælge størelsen af dit bidrag og du kan betale direkte med dit dankort hvis ikke du har en PayPal konto.

Gå til toppen